Få speciallavede smykker – en unik gave!

Har du et arvestykke, som du aldrig bruger?

Mange af os har arvet forskellige genstande fra vores kære, når de er gået bort. Som et evigt minde man altid kan bære rundt på og have med sig på sin vej. Flere af os har sågar arvet smykker fra en afdød. Af flere forskellige årsager er det ikke altid, at vi bruger disse fine arvestykker. I flere og flere tilfælde får de lov til at ligge i skuffen og samle støv. 

Hvis du har et arvestykke, i form af et smykke, som du aldrig bruger, findes der heldigvis gode råd for, hvordan du på allerbedste vis kan skabe et unikt minde om din kære afdøde, hvor du samtidig sætter dit helt eget personlige præg og dermed sikrer, at smykket ikke blot bliver fast inventar i skuffen derhjemme. 

Du kan nemlig få lavet Speciallavede smykker

Hvad er et speciallavet smykke og hvordan kommer det mig til gavn?

Hvad det helt præcist betyder at få lavet et speciallavet smykke, skal jeg glædeligt forklare. Det handler nemlig om, at du kan få lavet dine flotte og højtelskede smykker, som du har arvet, om. Det betyder, at du kan sætte dit personlige præg på dem med fortsat have din kære med i smykket. 

Med andre ord betyder det altså, at du kan få lavet dine arvestykker om, således du får et unikt smykke, som kun du har. Derudover har smykket en helt fantastisk og enestående historie bag dets oprindelse. På den måde kan – og vil – du altid have et evigt og helt unikt minde om én, du elsker. 

Sommetider kan den symbolske betydning i at have sin elskede afdøde tæt på betyde meget. Følelsen af at være tættere på hinanden, at være i kontakt og – eller – føle sig beskyttet og passet på. Der kan derfor være mange gode og smukke grunde til at have et dybt følt ønske om, at kunne gå med sin kæres smykker. 

Et råd herfra er også, at du i forbindelsen med eksempelvis et bryllup kan få speciallavet et smykke, således du får en vielsesring med særlig betydning og stor affektionsværdi. På den måde hviler der også en særlig og unik historie over din vielsesring – det giver en ekstra dimension!

Derudover kan denne idé også anvendes i forbindelse med konfirmationer. Her kan man glæde konfirmanden med et unikt arvestykke omdannet i nyt format. Det vil vække både stor glæde og kærlighed. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *