FAQ om tidsregistrering og stempelure fra Dan-Time

På en arbejdsplads kan det være svært at holde overblik over alle kollegaers kommen og gåen i løbet af en dag. Der kan være mange grunde til at folk møder ind senere, tager længere frokost eller går tidligere,m en uanset grunden, så er dette brugbar viden til timeregistrering og lønudbetaling. 

Der findes mange timeregistrerings løsninger og stempelure af forskellige arter, men det er særligt vigtigt at finde et system som passer til dit firmas størrelse og behov. Større virksomheder har brug for større databehandling og mere automatiserede løsninger, hvorimod mindre virksomheder vælger enklere og billigere løsninger. 

Uanset hvad dine specifikke behov er, så har Dan-Time det som du leder efter. Hos Dan-Time finder du et stort udvalg af forskellige løsninger på tidsregistrering og stempelure til forskellige priser. Inde på hjemmesiden dktid kan du læse mere og se det store udvalg, eller du kan læse denne korte FAQ hvor du får svar på alle dine spørgsmål! 

Hvad er tidsregistreringssystemer?

Et tidsregistreringssystem er et automatiseret system som kører via internettet, terminaler eller mobilen, og dataen fra hvornår dine medarbejdere checker ind og ud bliver automatisk opsamlet og sat ind i nemme og simple statistikker og tabeller. 

Hvad er et stempelur?

Et stempelur er en enkel løsning hvor dine medarbejdere fysisks stempler ind på arbejdspladsen, og herefter kan disse stempelkort blive indsamlet og anvendt til at indsamle data til lønudbetaling. 

Hvad er Dan-Time?

Dan-Time er et firma med mere end 30 års erfaring inden for løsninger for tidsregistrering og stempelure.

Hvad kan Dan-Time byde på?

Dan-Time står klar med mange løsninger og god service, rådgivning og vejledning. Der er intet krav om fast månedligt abonnement, og du vælger selv hvilke funktioner du vil have, og det er kun disse du betaler for. 

Dan-Time står for at installere systemet for jer, om vil være klart fra første dag. Du kan vælge mellem en lang række forskellige funktioner, baseret på din virksomheds behov, såsom løntillæg, overenskomster, flexregler, fraværstyper, og så videre. 

Hvem kan anvende Dan-Times systemer?

Du vil kunne finde løsninger hos Dan-Time som spænder bredt, lige fra terminaler i produktionen eller administrationen, løsninger på telefonen eller via SMS, eller ved brug af web interface. 

Uanset formål, branche, lokation og virksomhedsstørrelse vil du altså kunne finde et system som vil kunne fungere for din virksomhed. 

Du kan kontakte Dan-Time inde på dktid til en uforpligtende samtale om dine muligheder og de løsninger, som Dan-Time kan byde på. 

Du kan læse videre i artiklen Få et system til præcis tidsregistrering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *