Har du et ur som du gerne vil sælge?

Sælg dit ur og få penge til at købe et nyt

Kender du det, du har så mange ting som ligger og flyder derhjemme og du ved ikke, hvad du skal gøre med det. Det samme gælder din flotte ursamling, hvor du kun får brugt halvdelen. Resten ligger bare og pynter og du får ikke rigtig så meget ud af det. 

Med en enkelt og nem løsning kan du sælg ur og tjene nogle penge på det. Derudover får du råd til eventuelt at bruge pengene på et nyt, som du måske vil gå meget mere med.  

Personligt har jeg altid drømt om et Rolex ur og det kan du endda nu anskaffe dig via Chrono Collective som har en hel del brugte ure til salg. Jeg vil forsøge at give dig nogle får tips til hvilke tanker du kan gøre dig når du skal sælge og købe et nyt ur. For måske du stadig mangler lidt ekstra penge til drømme uret og så er der mange løsninger på, hvordan du kan få sparet hurtigt op til drømmeuret. 

  • Dit ur er din fremtidige investering, husk dig selv på dette. Hvis du har et ur, som du ved er steget i værdi bør du måske slå til nu og få en god pris for det. Sorter dine ure, søg på nettet og dets værdi og find ud af, om det er nu du har muligheden for at tjene stort på et ur, som du måske ikke længere får brugt. 
  • Få professionel vejledning af en der har forstand på ure, særligt for at få kendskab til værdien, men også hvis du gerne vil have afvide hvilke ure som er gode at investere i nu, hvis du skal sælge det igen i fremtiden. 
  • Spar flere penge op, hvis du har solgt et ur og stadig ikke har råd til drømmeuret, så lad være med at nøjes og se istedet for at få sparet op til det ur som du drømmer om. Det kan du gøre ved at spare på takeaway og byture for en periode, lave en madplan og holde øje med dit forbrug, sætte nogle af dine abonnementer på pause og spare hvor du ellers kan. Du kan også forsøge at gennemgå resten af din garderobe eller nogle af dine møbler og se, om det egentlig er nødvendigt for dig at have, eller om du synes du skal sælge det, for at få råd til dit drømmeur. 

Du kan læse videre i artiklen 3 gode grunde til at købe dit næste Rolex ur hos Chrono Collective.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *