Din have skal da have et højbed

Det sner godt nok udenfor. Det er januar, der er længe til at det bliver sommer, også forår, men vi ved heldigvis at indenfor de næste par måneder, vil temperaturen stige.

Bladene bliver grønnere, jorden bliver blødere, spirerne dukker langsomt op af den bløde muld og fuglene viser deres begejstring og eksistens ved at kvidre højere og oftere. Også kommer vi til din have. Haven hvor du skal nyde din iskaffe med din bedste ven.

Dit kølige glas rosé med din mor. Eller den lækre, afkølede Chardonnay med din partner. Haven skal i hvert fald tages i brug og gøres brug af så længe vi kan nyde de lidt varmere temperaturer og de lange sommerdage.

Et højbed til din have

Det fede ved et højbed er at det er super nemt for dig at håndtere og flytte rundt på som du vil og gøre brug af det som det pleaser dig. Du kan bruge det til mange ting, en af dem er at du kan kaste dig ud i at dyrke alle de grøntsager du har lyst til.

Det behøver ikke kun at være grøntsager, det kan også være andre ting, for eksempel kan det være krydderurter. De krydderurter, som du aller bedst kan lide og som du synes smage bedst, når du laver det sammen med din yndlingsret. Og det kan være blomster, som du kan lide at kigge på og som du nyder at se gro og blive farverige og smukke.

Det gode ved et højbed er at du på den måde bedre kan beskytte de ting, du planter. Der findes jo snegle, snegle som ikke er til for at gøre livet surt for dig, men gøre livet godt for sig selv og spise alle de lækkerier, der findes rundt omkring i de gode, danske haver, hvor aktive mennesker med grønne fingre kaster sig ud i nye projekter hvert år.

Hvor skal det stå

Dine bede kan stå lige præcis der hvor du gerne vil have at de skal stå. Hvor synes du at det passer bedst, hvor klæder det bedst haven. Eller er det måske din terrasse, som er den heldige vinderen?

Du skal gøre dig nogle overvejelser inden du køber et højbed og tænke over, hvad du vil gøre med det, hvordan det skal se ud og hvad den funktion skal være. Du kan gå på nettet og finde inspiration til både højbede og de kasser, som du skal bruge til højbedene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *