3 gode grunde til at få behandling hos Massage Århus

Vi kan alle opleve at haveve ondt i ryggen eller nakken efter en lang arbejdsdag. Oftest kan vi også lide af sportsskader, som kan gå ind og drille kroppens funktioner. Og ellers kan vi også bare nogle gange have brug for at afstresse i en ellers stresset hverdag. Og hvilken bedre måde at komme alt dette til livs end med en massage behandling hos Massage Århus? Vi kan hjælpe dig med alt, uanset din problemstilling, og vores behandlinger er effektive og grundige. Læs med her, når vi giver dig et overblik over nogle af de behandlinger, som vi tilbyder hos Massage Århus. Du kan også gå direkte til vores hjemmeside Massage Århus og læse mere om de forskellige behandlings muligheder, som vi har, eller simpelthen få booket din tid hos os i dag.

Sportsmassage

Vi tilbyder sportsmassage, som er rettet mod dig, der dyrker sport på ethvert niveau. Vi giver dig den optimale behandling mod din skade ved brug af forskellige teknikker. Massagen kan også være god for dig, som gerne vil forbedre din præstationsevne, da en sportsmassage går ind og arbejder aktivt med musklerne, så dine muskler spændes ud og frigiver affaldsstoffer. Og det gode ved en sportsmassage er at den også nedsætter risikoen for en ny sportsskade. 

Gravidmassage

Vi tilbyder også gravidmassage, som er en blid fysiologisk massagebehandling. Den kan gå ind og arbejde med smerter og gener, hvis du allerede er gravid. Derudover har massage en positiv indvirkning på fosteret og massage er også fødselsdsmodnende og vestimulerende, hvilket særligt er godt tæt på termin. Hvis du ikke er gravid men ønsker det, kan en gravid massage også være godt for dig. Massagen behandler nemlig dit nervesystem, som har en positiv indvirkning og øger dine chancer for at blive gravid. 

Fysiurgisk massage

Vi tilbyder fysiurgisk massage, som bygger sig på bevægefunkstionens anatomi og fysiologi. Denne anvendes til lindring af smerte, så du blandt andet kan opnå bedre søvn, lavere puls og blodtryk, positiv effekt på centralnervesystemet ved blandt andet at nedsætte stress, styrkelse af dit immunforsvar, bedsre fordøjelse og sænkning af dit kolesteroltal. 

Oliemassage

Vi tilbyder oliemassage som anvender de lækreste dansk producerede kvalitetsolier. Ved brug af olierne får du en afstressende og afslappende behandling med det niveau af hårdhed, som du ønsker. Hele idéen med behandlingen er, at den skal være lækker og behagelig for dig, samtidig med at den afhjælper for eksempel skader eller andre udfordringer.

Vi tilbyder mange flere massage former, så gå ind på vores hjemmeside Massage Århus og læs mere nu.  

7 tanker om “3 gode grunde til at få behandling hos Massage Århus

 1. Mathilde I. Svar

  Heja Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på!
  Kærligst. Mathilde

 2. Viggo J. Svar

  Konge artikel – Mulberrytasker.dk Tak for en god artikel
  Venligste hilsner, Viggo J.

 3. Noah U. Svar

  Hejsa, Mulberrytasker.dk
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  Venligste hilsner fra. Noah U.

 4. Magnus I. Svar

  Mulberrytasker.dk Heej, Så kom der noget der havde min interresse!
  Venlig hilsen

 5. Asta G. H Svar

  kære, Mulberrytasker.dk
  Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige!
  Pft.. Asta G. H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *