Sådan finder du frem til det rette herretøj

Herretøj bliver en mere og mere avanceret disciplin at mestre, som der kommer mere udvalg og flere krav til området. Derfor har vi samlet denne guide, som kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rette herretøj.

Jakkesæt

Nøglen til et jakkesæt er, at det er skræddersyet til pasform. Hvis du køber et jakkesæt, som ikke er tilpasset til dine specifikke mål, skal du fokusere på pasformen på tværs af skuldrene, fordi det er relativt let at få bryst og talje.

Invester i et ur

Et ur er et tilbehør, som klæder de fleste mænd. Ure er personlige, det markerer din passage gennem tiden. Men det skal også være praktisk. Æstetiske, funktionelle, robuste sportsmodeller passer til alt og kan stå imod det meste i hverdagen. Alligevel skal et ur stadig passe til dig. Det skal føles behageligt og være rigtigt med hensyn til størrelse og dybde i forhold til dit håndled.

Hold tilbehør til et minimum

Når det så er sagt, skal du passe på med at tilbehøret ikke tager over. Det kan være et godt intiativ til at bringe lidt individualitet til klassisk tøj, men pas på, hvordan du bruger dem. Det er bedst at harmonisere tilbehør med det du har på, ved at vælge en enkelt genstand eller to. Eller endda at sidestille det fuldstændigt. Når det gælder skjorte- og slipskombinationer , skal du bære dit slips eller lommeserviet i en mørkere skygge end din jakke. Og overdriv ikke med tilbehøret her heller . Hvis du er i tvivl, så lad være med at tage det på.

Vær ikke bange for farver

Uanset om det er indenfor fritidstøj eller mere formelt tøj, kan du sagtens tåle lidt farve. De fleste mænd kan være bange for at gå i farver som ikke ligger sig op af sort,marineblåt eller gråt. Men farve kan også være tidløs. Særligt lyserøde, grønne, sennupsfarvede og lysere blå nuancer er alsidige helårsfarver, der løfter hele dit outfit. Det er dog ikke nødvendigt at lade det præge hele dit outfit, en blot vigtigt at huske på, at tilføje en lille smule farve dertil.

Husk skoene

Med til et hvert sæt herretøj, spiller skoene en ligeså stor rolle som selve tøjet. Farven, mønstret og kvaliten spiller en stor rolle. Vælg derfor klassiske stilarter, hvis du vil være på den sikre side. Det er formen på tåen, der virkelig tæller – og rundingen på herreskoen går aldrig af mode.

 

1 tanke om “Sådan finder du frem til det rette herretøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *