Ferien er heldigvis på vej til dig nu

Det er tid til at trække stikket og tænke over, hvad sommerferien skal bruges på og hvad I skal lave i juli/august måned. Ferier er en vigtig del af vores liv, hvor vi (forhåbentligt) har tid til at slappe af, gøre de ting vi ellers ikke kan nå, se de mennesker vi ikke ser så tit og dase hen på en liggestol i solen – enten hjemme eller i udlandet.

Ferier bruges til at tænke over livet. Er man der i livet, hvor man gerne vil være? Ser karrieren ud som man havde forventet og er man der, hvor man gerne vil være på karrierestigen? Eller skal man gøre sig overvejelser om at gøre noget helt andet – vælge en helt ny vej at træde på og se hvilke eventyr, der venter der.

Zoom ind i dig selv

De sidste par måneder er der mange mennesker, der har brugt zoom for at holde online møder. Nu er det tid til at holde et møde med dig selv, mærke dig selv og finde ud af, hvad er næste skridt i dit liv. Måske handler din ferie bare om at slappe af, sove længe, spise godt og nyde et glas rose i haven med din partner. Måske handler din ferie om at renovere dele af dit hus eller andre ting derhjemme.

For rigtig mange mennesker handler ferie også om at ’zoome ind’ i sig selv og mærke sig selv og sine egne behov. Livet går stærkt, den daglige trummerum går sin vante gang og vi når ofte ikke at stoppe op og mærke efter, hvordan vi egentligt har det.

Det kan din ferie bruges på.

Kickstart tankerne

En god måde at få tankerne ud af hovedet og måske overført til noget mere konkret er ved at gå lange ture. Når du går lange ture har du tid til dig selv og mulighed for at få tankerne op til overfladen og kigge lidt nærmere på dem. Når du kommer hjem kan du skrive nogle af dine tanker ned og se om der er noget, som du vil arbejde videre med.

Måske handler det bare om at få mere tid til dig selv i fremtiden, måske handler det om hvordan du finder dit næste job. Uanset hvad, så er det en god idé at mærke efter, om du er der i livet, hvor du gerne vil være og det kan du passende bruge din sommerferie på i år. 

5 tanker om “Ferien er heldigvis på vej til dig nu

 1. Arthur M. Svar

  Heja – Mulberrytasker.dk Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! ;-P Arthur

 2. Clara B. Svar

  Fedt God læsning, godt skrevet, gode pointer.
  Fortsat god dag, Clara

 3. Laura U. Svar

  Mulberrytasker.dk – Hawdy, Det sku godt gået – god læsning 😉 De kærligste hilsner. Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *