Tid til at give hus og vægge en omgang

Når du har gået og kigget på de samme vægge i lang tid, begynder du at få fornemmelsen af at der skal ske noget nyt. Væggene er begyndt at se grå og triste ud – på trods af at de måske har en anden farve – du synes at malingen er træls at se på og du er træt af at dine vægge, og dit hjem i det hele taget, ikke er som du ønsker det. Så er svaret maling tilbud

Maling er med til at forfriske
Hvis du bare giver væggene, loftet og panelerne en omgang ny maling, vil du føle, at din hjem er så godt som nyt – og det føles bare så lækkert. Der behøver ikke at være råd til at nyt køkken og nyt bad, før man føler, at ens hjem er blevet shinet op og igen begynder at ligne noget, man vil være ved. 
Maling fås i alle farver og alle kvaliteter. Nogle butikker reklamerer med at de sælger maling, som ikke er sundhedsskadeligt og som du derfor ikke skal være bange for at købe. Du kan også få nogle test med hjem, nogle butikker har en pris på det, andre udleverer det gratis, og som en del af deres service overfor kunder.

Find din egen farve og stil
En god måde at finde inspiration på, er ved at kigge i Boligblade og se om du kan finde noget, der appellerer til dig som person og den stil, som du gerne vil have derhjemme. I magasinerne får du gode råd for alt fra farver, tekstiler, stilarter og typer og du vil blive inspireret til at finde det, der passer allerbedst til dig og dit hjem. Du skal vælge noget, som du er sikker på, at du kan holde ud at kigge på i hvert fald et års tid og som du bliver glad for.

God beskyttelse mod pletter
Det er en god idé at købe noget tape, tøj og generel beskyttelse mod pletter og klatter når du maler. Man kommer hurtigt til at dryppe og røre noget, som ikke skulle have haft maling! Derfor er det ekstra vigtigt at dække af før du maler og bruge de muligheder, der findes. Det kan være noget afdækningsplastik, filt eller pap. Nogle vælger også at have bestemt beklædning på, når de maler, så deres eget tøj hverken bliver beskidt eller ødelagt, når de giver stuer, værelser, køkken og gang en omgang.

7 tanker om “Tid til at give hus og vægge en omgang

 1. Karla Y. Svar

  Mulberrytasker.dk – Fedt, Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder De bedste hilsner, Karla

 2. Anna H. S. Svar

  Godt gået
  Kan man sende indhold til jer som i kan skrive om? Rigtig god aften. Anna H. S.

 3. Sofia J. Svar

  Howdi, Mulberrytasker.dk
  Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige!
  Sofia

 4. Nohr J. Svar

  Mulberrytasker.dk – Kære, Godt læsestof til de interessante. 😀 Venligste hilsner fra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *