Hyg dig på sofaen med et lækkert og pænt tæppe

Elsker du også en hygge aften hjemme på sofaen?

Der findes næsten ikke noget bedre end at putte under et tæppe med the, en god film og en lækker slikskål. For at hygge aftenen dog er helt perfekt, skal du bruge et godt tæppe at putte under. De fleste tæpper og plaider som er pæne at have liggende er dog ofte i uld eller andet materiale som ikke nødvendigvis er dejligt at ligge under. Mange mennesker har dem mere liggende til pynt end til hygge, et hygge tæppe er dog nødvendigt til de mange aftener hjemme og her er Snug Rug perfekt. Det er virkelig lækkert at ligge med og samtidig er det pænt og et du har lyst til at have med på dit instagram billede når du lige viser veninderne hvor hyggeligt du har det.

Tæppet har ærmer og du kan derfor nemt og hurtigt nå slikskålen og uden at risikere kold luft, sidde og drikke din the mens du putter i sofaen med tæppet på. Perfekt til en hygge aften alene hjemme, eller måske dig og din fredags partner har et tæppe hver, så i begge kan sidde og putte og se film, komfortabelt og hyggeligt.

Som en lille bonus har tæppet lommer og du kan derfor nemt holde styr på både telefon og fjernbetjening. Hvem kender ikke det med at miste telefonen i sofaens rod mens man ligger og putter. Den glider altid ned mellem hynderne og så skal man rejse sig for at finde den igen og sætte filmen på pause. Med lommerne kan du nemt holde styr på dine ting og derved være klar til den ultimative hygge stund på sofaen.

Det lækre fleece materiale vil holde dig varm og behagelig og når filmen er slut og du måske har spildt både slik og the på tæppet, det sker jo for alle, så kan tæppet nemt vaskes i maskinen og er hurtigt klar til brug igen. Tæppet er den ultimative gave til hygge personen som elsker at bruge sin fri aften på at ligge på sofaen og hygge med en god film, lækre snacks, dæmpet lys og puttet varmt og godt under et blødt tæppe.

Giv det i gave eller køb det til dig selv og så er du klar til fredagsfilm og behøver ikke slæbe dyner ind i sofaen eller ligge med det ukomfortable pynte tæppe der ellers ligger i sofaen og er bedre som udstilling end til at putte med.

4 tanker om “Hyg dig på sofaen med et lækkert og pænt tæppe

 1. Frida E. Svar

  Konge artikel, Mulberrytasker.dk
  Ift. Hyg dig på sofaen med et lækkert og pænt tæppe, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest.
  Venligste hilsner fra. Frida E.

 2. Storm K. Svar

  Mulberrytasker.dk – Konge artikel,
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  Kærligst. Storm

 3. Liva B. W. Svar

  Mulberrytasker.dk Kære,
  Kan man blive forfatter hos jer? 😉
  Venlig hilsen. Liva B. W.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *