Få naturen indenfor med lammeskind i høj kvalitet

Få naturen indenfor med lammeskind i høj kvalitet

Brugen og gavning af lammeskind kan spores helt tilbage til stenalderen og er siden blevet forfinet op gennem bronzealderen og jernalderen. Dengang var lammeskindet dog mere anset og anvendt som et nødvendigt og praktisk materiale, hvor det derimod i dag tilmed er anset som et stilfuldt element i indretningen. 

Hvad kan jeg bruge et lammeskind til?

Lammeskind har et hav af forskellige praktiske funktioner og giver tilmed et æstetisk smukt udtryk som pynt i hjemmet. Læs med her og få inspiration til hvordan du kan bruge lammeskind i dit hjem: 

 • Som tæppe til en hundekurv
 • Som pynt og ekstra komfort til spisebordsstolene 
 • Som hynde i lænestolen og/eller sofaen 
 • Som tæppe i barnevognen, der tilmed giver varme
 • Som gulvtæppe på soveværelset
 • Som legetæppe for babyer og små børn 
 • Som smuk væg-beklædning for et smagfuldt, nordisk look

Kæmpe udvalg af lammeskind – hvilket skal jeg vælge?

Ikke to lammeskind er ens, men der findes trods alt 3 forskellige slags lammeskind udvalgt fra forskellige fåreavlere, som skaber et overblik: Islandsk, Gotlandsk og Europæisk lammeskind. For at finde ud af hvilke af disse lammeskind, der er det rigtige for dig, så er der yderlig 3 ting, som du skal tage højde for:

 • Størrelse: Som nævnt ovenfor, er der mange forskellige formål eller funktioner for et lammeskind. Det kan enten være med øje for praktisk komfort eller med øje for æstetik – eller en kombination af det to, for den sags skyld. Det er derfor vigtigt, at du overvejer hvad du vil bruge lammeskindet til og dernæst måler efter og vælger en passende størrelse. 
 • Farve: Du skal naturligvis tage stilling til, hvilken farve du ville synes om at have liggende eller hængende i dit hjem. Hertil anbefaler vi særlig Gotlandsk lammeskind, idet de er kendetegnet af deres flotte, unikke farver, som udgangspunkt har en smuk og naturlig grå farve. De varierer dog også mellem lysere og mørkere nuancer af grå.
 • Tykkelse/længde på håret: Som sagt, er der ikke to lammeskind der er ens og lammeskind varierer meget i forhold til tykkelsen og længden af hårene. Nogle lammeskind har langt hår, nogle har kort hår, mens andre har krøllet hår. Skal du for eksempel bruge skindet til en hynde i en barnevogn, så anbefaler vi, at du vælger et tæt og fyldigt lammeskind med langt hår, da det giver mere varme end et lammeskind med kort hår. Dog er sådanne skind mere besværlige at rengøre. Vi anbefaler i den forbindelse Islandsk lammeskind. 

Mere information

For Danmarks bedste priser, den højeste kvalitet og et udvalg på over 150 lammeskindsprodukter i de smukkeste farver, så besøg lammeskind og lad dig inspirere. 

4 tanker om “Få naturen indenfor med lammeskind i høj kvalitet

 1. Loui E. Svar

  Mulberrytasker.dk Kære,
  Syntes der er en super fin artikel.
  Fortsat god aften. Loui

 2. Erik C. Svar

  hej Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage 😛
  Pft., Erik C.

 3. Villads B. Svar

  Mulberrytasker.dk – Hullehøj,
  God nyhed 😀 Pft., Villads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *